header-overig

Passionate Weddings

Over mij

Betaalbare weddingplanner

Als echte Brabantse verhuisde ik in 2013 naar Alkmaar. Hier woon ik samen met mijn vriend in ons kleine, maar oh zo gezellige en knusse huisje. Hier heb ik echt mijn ‘plekkie’ gevonden.
Noord-Holland vind ik namelijk een prachtige provincie: het strand, de duinen, de weilanden, de mooie tulpenvelden in de zomer en ga zo maar door!

Bovendien heb ik een gezellig waterpoloteam in Alkmaar en geef ik daarnaast met veel liefde op mijn vrije avonden training aan verschillende jeugdteams.
Ik vind het verder heerlijk om met mijn familie en vrienden af te spreken. Van de geplande familieweekenden tot aan de terrasavondjes met vriendinnen! Ik verheug me er altijd op!

Mijn droom: Passionate Weddings

Met het opstarten van Passionate Weddings is mijn droom werkelijkheid geworden! Weliswaar veel eerder dan gepland, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen.
Al jaren weet ik namelijk mijn passie: het organiseren van evenementen met daarbij een extra hartklopping voor bruiloften.

Voor mij betekent passie: ‘hetgene waar je hart nou écht sneller van gaat kloppen’.

Mijn wereldervaring: ‘als weddingplanner in Amerika’

Vanaf mijn vijftiende wist ik het al: ik wil weddingplanner worden!
Daarom heb ik tijdens mijn studie bewust gekozen voor een werkstage in Miami, Amerika: het land van de weddingplanners. In Miami heb ik aardig wat bruiloften georganiseerd en was ik sowieso ieder weekend bij één van de bruiloften aanwezig als assistent-weddingplanner. Hier heb ik heel veel voorbij zien komen. Van de kleinere bruiloft tot aan de eiland afgehuurde bruiloft. Het kan niet te gek in Amerika!
Deze ervaring had voor mij mijn hele beeld als weddingplanner bevestigd en sindsdien wil ik niet meer anders! Daarom ben ik ook gelijk verder gegaan met ervaring op te doen in Nederland.

Wat ligt dicht bij mij?

Ik houd van bruiloften waarbij bruidsparen veel van zichzelf terug laten komen op de dag zelf. Die leuke, kleine details die de bruiloft zo lekker persoonlijk maken! Bovendien vind ik het heerlijk als bruidsparen buiten trouwen. Aan het strand of op een mooie locatie aan het water. Niks is toch mooier dan een ceremonie met een romantisch uitzicht?!

Wat is voor mij de perfecte match? Spontane, vrolijke en wat jongere bruidsparen die met beide benen op de grond staan. Degene die zeggen: doe maar lekker normaal, want dan ben je al gek genoeg!

Betaalbare weddingplanner

 


‘Een weddingplanner met net dat beetje extra’

 

 

facebook
pinterest