Aanvankelijk hadden we niet nagedacht over de mogelijkheid om een weddingplanner te betrekken bij het organiseren van onze bruiloft, maar achteraf zijn we enorm blij dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Passionate Weddings! Door de hulp van Romee was de planning dik in orde en hoefden we geen naasten lastig te vallen met het ceremoniemeesterschap. Zo konden al onze gasten tijdens de bruiloft ook echt gast zijn!

Romee heeft ons tijdens de voorbereiding en op de dag zelf veel zorgen uit handen genomen. Ze heeft ons goed op weg geholpen met de globale dagindeling en later de strakke definitieve planning neergezet. Zeker als je zelf niet zoveel bruiloften meegemaakt hebt is dit heel erg handig. Romee heeft ervaring met de situatie die voor ons nieuw en onbekend was. Ze wees ons op details waar we zelf niet aan gedacht hadden en ze bracht ons in contact met een goede DJ.

Op de dag zelf was het erg fijn dat de noodzakelijke werkzaamheden gedaan werden, zoals de leveranciers ontvangen, de versiering op tijd klaarzetten, de muziek inzetten en ervoor zorgen dat de gasten weten waar ze aan toe zijn. Achteraf realiseerden we ons dat we Romee tijdens de feestelijkheden nagenoeg niet opgemerkt hebben, maar als iemand haar nodig had was ze wel altijd in de buurt. In onze ogen is dit precies zoals het hoort!

Het is dat wij er niet naar streven om nog eens te trouwen, maar anders zouden we onze bruiloft zo weer met Romee organiseren. We kunnen Passionate Weddings aan alle aanstaande bruidsparen aanraden!