Onze bruiloft was bepaald niet traditioneel. Dat gold voor zowel de voorbereiding als de dag zelf. Halverwege oktober waren wij volop bezig met het verkrijgen van een hypotheek voor ons eerste huis dat in februari zou worden opgeleverd. Discussiërend over een samenlevingscontract, bedacht ik dat het misschien wel ‘praktisch’ zou zijn om getrouwd te zijn bij het sluiten van hypotheek (op 1 november!). Zo onromantisch als het leest – en het qua gedachte wellicht ook wel was -, zo overweldigend bleek het in praktijk toch te zijn.

De voorbereiding voor onze bruiloft moest in welgeteld 15 dagen. Een traditionele bruiloft lukt dan uiteraard niet meer, maar daar waren we allebei ook niet naar op zoek. We wilden vooral een ontspannen dag, een dag om van te genieten, van elkaar en samen met familie en vrienden.Romee heeft ons als weddingplanner enorm geholpen bij de voorbereiding van de bruiloft en op de dag zelf. Samen met haar dachten we na over de dagplanning, de locaties, het eten en drinken en het verbinden van alle activiteiten in een mooie middag en avond. Romee heeft de belangrijkste elementen van de dag in beeld gebracht, ons voorzien van informatie en advies, zodat wij de keuzes konden maken die goed voelden. Romee heeft overzicht gebracht in een veelvoud aan mogelijkheden en heeft ons daarmee echt ontzorgd.

Na de ceremonie in het gemeentehuis in Oss hebben we gekozen voor een informele receptie in een restaurantje in Oss. Na de receptie hebben we gedineerd in hetzelfde restaurant, met de getuigen en familie. De gehele dag hebben we eigenlijk alleen maar genoten van het moment. Mensen om ons heen hebben meerdere keren opgemerkt dat ze ons alleen maar hebben zien stralen. Geluk en liefde doen dat vanzelf. Echter, goede hulp in de voorbereiding en geen zorgen hebben tijdens de bruiloft zelf, kan alles nog net dat beetje extra geven. Daar zijn we Romee erg dankbaar voor.